logo

Преслава изкара тайно коронавируса без да се изолира, сее заразата навред!

Преслава изкара тайно коронавируса без да се изолира, сее заразата навред!

Чалга дивата Преслава е изкарала коронавируса преди месец, но не е споделила публично за състоянието си, пише "Уикенд", позовавайки се на думи на нейни колеги. 

Тя уведомила само мъжа си Павел и сестра си Ивелина Колева, че е заразена. Фолк певицата се разминала с много леки симптоми и предпочела да скрие, че е заразена, за да не всява паника сред почитателите си. През цялото време обаче тя е общувала с други хора, което е дори подсъдно!

Ето кой кръцна носа на Преслава! Шокиращи СНИМКИ издадоха работата на хирурга...

Преслава имала безобидни неразположения като загуба на вкус и главоболие, но първоначално ги отдавала на преумора. Изпълнителката на „Водка с утеха” се сетила да направи тест за коронавирус чак след седмица, а през това време сеела заразата сред всички, с които общувала. Когато видяла положителния резултат, тя постъпила безотговорно и споделила само с мъжа си и сестра си, защото не искала да плаши феновете си. Павел и Ивелина също се тествали, но се оказали отрицателни за Ковид-19. На практика, изпълнителката е била изолирана за домашно лечение едва за 3-4 дни, което е крайно недостатъчно.

Според източници на „Уикенд”, певицата е лепнала коронавируса на родното Черноморие – на същото място, където се е заразил и бившият национал по борба Николай Щерев. За съжаление, 33-годишният спортист изгуби битката с болестта и издъхна след близо месец в болница. От фолк певиците, които не спират да ходят по участия и не спазват социална дистанция, единствено Галена и Деси Слава потвърдиха, че са се разболели от коронавирус./show.blitz.bg 

Коментирай

Papa

Papa 01.08.2020 1:19

Простачка

Кака Станка

Кака Станка 01.08.2020 9:30

След като не е казала на никого вие как разбрахте?! Оставете хората на мира!Стига глупости!