Преслава и Константин треперят за колите си след новите правила за движение по пътищата ВИДЕО

Преслава и Константин треперят за колите си след новите правила за движение по пътищата ВИДЕО

Преслава и Константин направиха страшна драма по повод новите правила за движение по пътищата, свързани с конфискация на автомобили на пияни и дрогирани шофьори.

Хитовите изпълнители се притесняват да не би да им вземат колите, а те не са никак евтини. 

Попфолк идоли се включиха със свой скеч, като иронизираха нарушителите. Преслава и Константин заснеха своето забавно клипче в лимузината на певицата. Но по-скоро фенове заподозряха, че това е колата на Константин. 

Видеото е със сюжет, според който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на личния й шофьор.

 

„Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!” – са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на баща си, под одобрителните възгласи  на близките си.

Попфолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не й отнеме Майбаха.

„Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.

Преслава и Константин са приятели от доста години, имат свои успешни колаборации, а наред с това двамата неведнъж са показвали, че имат силно чувство за хумор и самоирония. Хитовите изпълнители умеят да се забавляват изключително добре и често споделят свои съвместни вида, с които печелят още повече симпатиите на последователите си в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай

hristina200263@abv.bg

[email protected] 15.08.2023 11:11

поредната простотия ...и това ,,бе,, много подхожда на МАЙБАХА ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО НО ТОВО Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА

Ще падна

Ще падна 15.08.2023 11:50

Тези ще се оглеждат доста докато ходят на пазар с кола.

абе,

абе, 15.08.2023 12:40

Не ме интересуват простотиите на чалгаропитеците.

чалгари

чалгари 15.08.2023 16:41

У Т Р Е П К И.....

йокин

йокин 17.08.2023 19:47

НИКТО НЕ ВИНОВАТ.Ний/вий,наште/ваште деца ГИ НАПРАВИА,ДА КАРАТ,Майбахиииииииииии.А те с градският трансорт.