logo

Пред дома на Люси Иларионов стана страшно, той побесня! СНИМКИ

Пред дома на Люси Иларионов стана страшно, той побесня! СНИМКИ

Люси Иларионов е бесен заради това, което се случва пред дома му в столицата. Оказва се, че наскоро от Енергото са разкопали чисто новия тротоар, за направата на който живущите в блока са дали над 12 хиляди лева.

Работниците обяснили, че копаят, за да пуснат кабел, но изхвърлили и част от плочките в градината – която също била старателно направена от съседите на 46-годишната звезда.

 Люси Иларионов загуби управление върху колата си и стана мазало на пътя... СНИМКИ

"За да се сдобием с Акт 16 трябваше да оправим всичко пред сградата. Собствениците събрахме пари и реално си направихме тротоара. Дадохме над 10 хил. лв., с ДДС над 12 хил. лв. Направихме го преди няколко месеца, преди две седмици ми се обади една жена и ми каза: "Люси, разкопаха всичко". Аз отивам, дошла фирма на ЧЕЗ и разкопала всичко - прекарват си кабели. Оттук нататък ми беше ясно. Аз съм запознат - правят нещо, после наемат фирма подизпълнител за много по-малко пари. Вчера бяха тук двама роми, един възрастен и един по-млад. И просто заравняваха, нито трамбоват, нито нищо.

Моника загуби делото срещу Люси в съда

А ние дадохме много пари и вместо да издържи 30 г., той няма да издържи и една, защото плочките ще започнат да се клатят, да се чупят и т.н. За това вдигнахме патардия.

Тези подизпълнители не са от София, те винаги са отнякъде, тези са от Перник", заяви Иларионов пред "Телеграф. От ЧЕЗ са поели ангажимент да възстановят тратоара на 100%.

Люси Иларионов преживява голяма мъка, оказа се, че не може да... СНИМКА

"Чисто новите плочки ги нагазиха, изпонадраскаха, хвърлиха ги в градините, в които сме садили растения“, казва режисьорът. Той подчертава, че жилищната кооперация е голяма, около нея има два пътя – единият е от главната й страна, другият води към гаражите. "Проблемът е не кога ще стане, а ще стане ли както трябва? Това го знаят истинските строители, на тях бяхме платили по-рано", гневи се още Иларионов, който помни и друг сходен случай пред друго негово жилище, където преди време работници бетонирали дръвчетата./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 10.06.2021 13:52

Драги ми Люси и това е следствие от циганизацията на нацията за което и ти и от твоя бранш работите усърдно години наред.

da gi be6e nabil be dibeliq

da gi be6e nabil be dibeliq 10.06.2021 14:28

s aishteto brus li

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 11.06.2021 17:58

Заеви плочки, ами ако са му чукнали виетнамката... ти да видиш. Тогава да се кахъри.

Хон Гил Дон

Хон Гил Дон 12.06.2021 1:26

Някога какви работници имаше , виетнамци , не като тия , де ,Люската , им ,се ядосва. Щяха и виетнамско хоро , да играят , след работата.