Познахте ли я? Това е Кали без грим СНИМКА

Познахте ли я? Това е Кали без грим СНИМКА

Певицата Кали няма притеснения да се покаже без грим пред почитателите си. Точно такава снимка качи в Инстаграм, а на нейни фенове им бяха нужни няколко минути да я разпознаят. 

Изпълнителката на "Като те почна" се щракна в домашна обстановка без никакъв грим по лицето си, а косата е препасала с розов шал. Прави впечатление и какво има в дома на Кали. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music)

Зад гърба й виждаме огромна етажерка, която е пълна с книги. Тази гледна все по-рядко може да се забележи в къщите на хората, още повече пък в тази на фолкпевица. Кали винаги е доказвала, че е изключение от това правило и коренно се разграничава от колежките си. 

Певицата се захвана да учи няколко езика и то след като прехвърли 40-те. На стар заман записа и висше образование и по всичко личи, че няма намерение да спира да се развива интелектуално. Тя е наясно, че музиката е до време и вече мисли какво ще работи в бъдеще/show.blitz.bg

Коментирай

суперпознавач

суперпознавач 03.12.2021 14:18

не я познах, но виждам, че отзад има нещо за шпакловане и после идва ред на голямата мистрия.

Румен Попов

Румен Попов 03.12.2021 14:39

Друг път да не правиш така.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 03.12.2021 14:57

Дядо да я барне....! Има за шпакловане,има.....

Как Мара от пазара

Как Мара от пазара 04.12.2021 0:53

Божеее и тази е с надути джуки ,а пък се прави на по-различна от другите певачки !

зоро

зоро 05.12.2021 6:20

Супер свястна девойка е Кали различна и много с акъла си бунтарка и с развито чувство за справедлиеост лично аз я харесеам много бъди жива и здрава Кали и все така да не ти пука от никой и нищо

.....

..... 05.12.2021 6:49

горещо циганско путе...много ебливо