Потрес! Сузанита смени професията, изявява се като стрийптизьорка ВИДЕО 18+

Потрес! Сузанита смени професията, изявява се като стрийптизьорка ВИДЕО 18+

Сузанита, известна със своите скандали и провокативен стил, впечатли последователите си в социалните мрежи с новото си видео в Инстаграм.

В клипа певицата демонстрира свои танцови умения, като влиза в ролята на стрийптизьорка, а по-развратно нещо досега май не е правила. 

Сцените от клипа показват Сузанита, облечена в еротично бельо и изпълняваща изкусни движения със своето тяло, с които се кълчи край пилон. Това неочаквано и провокативно поведение на певицата подхранва спекулациите на феновете й, които се запитват дали Сузанита е взела решение да смени професията си.

 

Видеото възниква естествено любопитство и интерес сред обществото и множество коментари се появяват под публикацията на певицата. Някои хора изразяват своето възхищение и възторг от нейната смелост и визуално представяне, докато други изразяват своето неодобрение и критика към това, което смятат за неподходящо и неетично поведение.

Сузанита е известна със смелостта си да разбива конвенциите и да провокира, като се описва като контроверзна фигура в българската музикална индустрия. Това не е първият път, в който тя предизвиква вълнения с подобни действия и видеа, което я прави интересен и спорен обект за публичното мнение.

Независимо от реакциите и мненията, новото видео на Сузанита говори за нейната артистичност и желание да продължи да изненадва и развълнува публиката си. Това е част от нейния стил и подход към музиката, което без съмнение привлича вниманието на много хора и ги кара да говорят за нея./show.blitz.bg