logo

Потрес! Преслава обяви истината за Галена... СНИМКИ

Потрес! Преслава обяви истината за Галена... СНИМКИ

Отношенията между Преслава и Галена винаги са интересували поп фолк почитателите на двете изпълнителки, само че този път те останаха като зашеметени от това, което една от тях си позволи да признае публично.

Наскоро стана ясно, че Галена е болна от коронавирус, а това, което последва като реакция от колежката й Преслава, с която отдавна вече не са толкова близки приятелки, колкото бяха преди време, предизвика бурни вълнения в мрежата.

Решено! Преслава спира да пее след направен тест за COVID-19

"За сведение на всички злобни сайтчета, които не са осведомени: Не бих ви споделила, но понеже се надпреварвате да хулите и плюете, ще ви осведомя. Аз потърсих Галена още преди няколко дни! Предпочетох да я чуя лично и да знам как е, вместо да напиша едно "Оздравявай бързо" в Инстаграм!", тросна се ядосано Преслава в личния си Инстаграм профил, след серията от писания по свой адрес.

Гняв! Преслава призна за силикона в бюста и предупреди... СНИМКИ 18+

Няма да повярвате кой целуна Преслава на плажа... ВИДЕО

Припомняме, че двете поп фолк диви бяха приятелки дълги години, след което претърпяха срив в отношенията си, а към днешна дата изглежда, че ситуацията е приемлива и без да са си вече толкова близки./show.blitz.bg

Коментирай

jura

jura 13.07.2020 10:28

Zashto si izrjaza nosa -preslava -beshe hubava,ne pravete tezi sadbonosni greshki mila...

сис

сис 13.07.2020 16:44

да преди беше носа й по хубав, сега прилича на майкъл джексън

Майка

Майка 14.07.2020 14:16

Недейте така мили хора!Защо е нужно?! Може да се депресира жената след такава операция! Тя се харесва ! Как така решавате и обиждате?!Не бива да давате мнение- то си е ваше

Боли ме кур@

Боли ме кур@ 15.07.2020 13:57

Боли ме кур@