logo

Потрес! Андреа залитна по врачки, те оправят живота й СНИМКА

Потрес! Андреа залитна по врачки, те оправят живота й СНИМКА

Излагациите от страна на Андреа не стихват, а феновете й са категорични, че с всеки изминал ден пада по-ниско и по-ниско. След като с Кубрат Пулев се продадоха на известна марка за реклама и загърбиха собственото си его, сега Андреа стига доста по-далеч и в основата отново са заложени пари. 

Блондинката е залитнала сериозно по гледачки и врачки и агитира навсякъде за нейна позната, която е успяла да познае целия й живот. 

Шаш! Андреа пак смени Кубрат и се показа... без уши и с деколте до пъпа СНИМКА

"Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана. Но преди време се запознах със Зара Атанасова, която е единствената жена в България, обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса “на картите”", пише Андреа. 

"Вярвате или не, всичко, което ми каза Зара се сбъдна! Тя не е просто гадателка, тя учи хората как да управляват живота си, как да насочват правилно енергията си към това, което искат - любов, пари, успех. А картите просто им помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш", агитира и своите последователи да се запишат при врачката./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 21.11.2020 17:06

Андрешка дава пари на някаква шарлатанка да я направлява как да копа дъното на излагацията.