Поп фолк гилдията спасява Сашка Васева СНИМКИ

Поп фолк гилдията спасява Сашка Васева СНИМКИ

Тежкият здравословен проблем на Сашка Васева отключи невиждани реакции от страна на колегите й в поп фолк гилдията. След като стана ясно, че на поп фолк звездата й предстои сложна животоспасяваща операция за отстраняване на тумор в мозъка, редица нейни познати и приятели от сцената са реагирали - със средства и с молитви, за да й помогнат отново да си възстанови живота.

В момента Сашка Васева е в Германия, където е на серия от изследвания, а лекарите й вдъхват надежда, че след операцията трябва да се чувства далеч по-добре. През това време колегите й умуват дали да не направя благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат в банковата сметка на изпълнителката.

Мъжът на Сашка Васева: Състоянието й е критично, болестта напредва СНИМКИ

Роксана се разплака за болната Сашка Васева! Предлага помощ и подкани колегите си да...

Сумата за лечение е близо 90 000 евро, като към този момент тя е непосилна за семейството на Васева. "Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства", призова Андреа, която добави, че е готова веднага да участва активно в каузата. "Сашка, като изпълнител и основател на поп фолка, заслужава да се направи нещо за нея", добавя още изпълнителката.

Друг емблематичен изпълнител - Константин, също е готов да съдейства на Сашка Васева. Бившият брадър споделя, че има сериозни връзки в неврохирургията.

Натискат Слави Трифонов да плати операцията на Сашка Васева СНИМКИ

"Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега", споделя той.

Певицата Кали също е готова да съдейства. Дори обещава, че ще потърси други колеги от поп фолка, за да избистрят идеите около планирането на благотворителен концерт за събиране на средства за Сашка.

Христо Бакърджиев с първи думи за ужаса, който преживява в момента Сашка Васева СНИМКИ

"Трябва да се помага на хората. Сашка е не само икона в поп фолка. Тя е изключително начетен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се вярва. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който притежава. Веднага бих се включила в кампания за нея, стига да се организира. Сашка е много добър човек. Лошото явно не подбира. Васева не заслужава тази съдба! Ще търся съдействие и от останалите колеги. Не трябва да я оставим в това положение", категорична е Кали.

Според Таня Боева, Сашка Васева е силна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са много близки, певицата се надява колежката й да се оправи. "Ще подкрепя благотворителен концерт за каузата на Сашка Васева", обясни Боева и добави: "Дано доброто се случи. Нека попадне на правилните хора да я лекуват", пише "Стандарт".

Друг легендарен изпълнител също е готов да се включи в благотворителна кампания в помощ на Сашка. Сашо Роман на драго сърце би помогнал да се събере част от сумата, нужна на Васева за животоспасяващата операция в мозъка й. "Организира ли се концерт, веднага съм на сцената. Сашка е много голяма певица. Трябва да й се помогне", категоричен е Роман./show.blitz.bg

Коментирай

112

112 20.10.2021 11:45

Не прочетох някой да е дал 1 лев, само съвети от рода дайте да дадем.

112

112 20.10.2021 11:46

Не прочетох някой да е дал 1 лев, само съвети от рода дайте да дадем.

Дани

Дани 20.10.2021 11:47

Колегите като искат нека помогнат, но да не извъртат така нещата, че семейството на Васева не може да поеме разходите!! Съпругът й отрече да са искали помощи!

Иванова

Иванова 20.10.2021 11:52

Помагайте си! Бъдете съпричастни

Иванова

Иванова 20.10.2021 11:53

Помагайте си! Бъдете съпричастни

Иванова

Иванова 20.10.2021 11:54

Помагайте си! Бъдете съпричастни

Бай хуи

Бай хуи 20.10.2021 15:21

Само Митьо Пищова ще я оправи

stefanaki85

stefanaki85 21.10.2021 14:53

Аха, само неразбрах кой ще им помага, хората или колегите.

Измъчен

Измъчен 22.10.2021 13:36

Моята майка преди 15 години беще труп на легло! 9 години така! Питате ли какъв кошмар изживях! Какво ли не направих НО ПОМОЩ ОТ НИКЪДЕ! И сега се чувствам полвин човек!