Помните ли "хищната хиена" Петра?! Появи се на гей парти и... ВИДЕО

Помните ли "хищната хиена" Петра?! Появи се на гей парти и... ВИДЕО

Помните ли певицата Петра, която стана популярна в зората на фолка с хита си "Хищна хиена"?! Преди години тя се отказа от звездната си кариера и замина за Кипър, където отвори ресторант. А преди няколко дни се завърна на родна земя и направи изненадващ концерт на гей парти на култово тепатично "хиена парти" в София. 

Някогашната фолк звезда видимо е остаряла и качила килограми, но носи все същия заряд, с който умее да владее и забавлява публиката. 

Това е първа поява на Петра след 20 години изгнание в чужбина. След две десетилетия, през които тя живя в Кипър, изпълнителката на „Хищна хиена“ бе посрещната с овации в дискотека в София, където възроди кариерата си.

 

Певицата не изневери на ексцентричния си стил и въпреки видимото й напълняване, тя се появи на сцената вързана на две опашки, облечена във впит черен гащеризон, описващ пищната й фигура, а отгоре за разкош е сложила леопардово дълго палто.

Петра бе специален гост на тематично парти на ЛГБТ движение за равноправие, а очевидци разказваха, че е била най-правилният избор за вечерта. Самата Петра също се забавлявала от сърце с култови гости, които се забавлявали без никакви задръжки./show.blitz.bg