Помните ли "волната пеперуда" Кати? Ето как изглежда днес СНИМКА

Помните ли "волната пеперуда" Кати? Ето как изглежда днес СНИМКА

Помните ли фолк легендата Кати, която изчезна безследно от шоубизнеса в пика на своята кариера? Днес изпълнителката на хита "Пеперуда" е вече на 44 години, но изглежда зашеметяващо. 

Кати се отказа от музиката, за да се отдаде на майчинството и да възпита добре дъщеря си Джули. Фенове на фолка не спират да се интересуват от нея, а тя ги зарадва с актуална снимка. 

Някогашната фолк звезда продължава да носи гордо русите си коси и се радва на изключително стройна фигура. Сексапилът й предизвика вълна от реакции и обсъждания.

След прекратяването на успешната си кариера Кати не е давала надежди на феновете да се завърне с нови песни, въпреки настояването на мнозина това да се случи.

Припомняме ви, че Кати изгря на музикалната сцена през 1999 г. и още с първата си песен стана голяма звезда. Гласовите й възможности неведнъж са били оспорвани, но тя доказа, че може да прави хитове въпреки всичко. Последните си песни издава през 2006 г., след което става бременна и се оттегля завинаги от светлините на прожекторите. 

Нейни са безспорните хитове "Пеперуда", "Най ми е добре", "Гот е", "Лунна нощ", "Нестандартни сме", "Играчка-плачка" и т.н./show.blitz.bg