Помните ли Ники Китаеца на Азис?! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Помните ли Ники Китаеца на Азис?! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Малцина са тези, които си спомнят за Ники Китаеца, с който Азис публично се венча преди повече от 10 години.

С днешна дата няма и спомен от онова момче, което стоеше до фолк краля като послушко и говореше в синхрон с медийния си мъж. Човекът, който четири години игра ролята на съпруг на Азис, а после се ожени за бившата фолк певица Виолета и съответно разведе с нея.

Двамата имат общо дете, заради което все още поддържат някакви отношения. В момента Николай Първанов, както са истинските му имена, се препитава като персонален фитнес инструктор и изготвяне на хранителни режими, паралелно върти и видео канал свързан с темата.

Още когато стартира това си занимание, Китаеца привлече аудитория с визия на фитнес модел. В момента обаче е подпухнал и видимо остарял, а визията му може да се оприличи с тази на квартална батка от "Люлин", пише "Хотнюз". 

Няма и спомен от миловидното излъчване, с което го свързвахме докато беше приближен до Азис. Припомняме ви, че Николай беше за известно време и продуцент на фолк изпълнители. След като приключи с тази си дейност, той изчезна от светските среди и се завърна като фитнес манияк.

В интервю обаче иска да се разграничи от бодибилдерите. "Аз с бодибилдинг не се занимавам. Харесва ми да ги гледам, да наблюдавам състезанията, в които те участват, но аз предпочитам фитнеса, насочен към това тялото да изглежда спортно. Преходът към културизма никога не ме е изкушавал. Не бих се включил в подобно състезание", категоричен е мускулягата./show.blitz.bg

Коментирай

sa6tiq e

sa6tiq e 31.05.2023 0:38

celuva go posttatatatatagarciqmitkusofiqno6tidni

4545а

4545а 31.05.2023 2:11

егати пърделника сиренясъл

Гичка

Гичка 31.05.2023 16:29

егати тиквата - пфуууу

Бухааа

Бухааа 01.06.2023 0:30

Ква е тая глава бре ?Явно от секса с Азис бухаааа

ГНУСНИ БОКЛУЦИ

ГНУСНИ БОКЛУЦИ 01.06.2023 5:26

ГНУСЕН ПЕДЕРАС И ГНУСЕН МАНАФ НА СНИМКАТА