Поканиха Татяна в "Капките"

Поканиха Татяна в "Капките"

Фолкпевицата Татяна бе сред звездната публика по време на последния лайф на "Като две капки вода" в понедленик вечер. Пайнерката бе отишла в подкрепа на своя колега Милко Калайджиев, с когото я свързва дългогодишно приятелство. 

Изпълнителката на хита "Записано е в сърцето ми" смая всички в залата с перфектната си фигура. Да я поздравят отидоха продуцентите Маги и Джуди Халваджиян. Разговорът им така се разпалил, че Маги внезапно решил да отправи покана за участие в следващия сезон на чалга дивата. Той бил толкова смаян от външността на певицата и бил убеден, че физиката й предразполага за преобразяване в различни образи. В съчетание с гласа успехът е сигурен. 

Константин падна на колене пред Татяна (СНИМКИ)

Татяна не пропуснала възможност да си побъбри и с един от водещите - Димитър Рачков. Веднага им се отворила приказка, а Рачков заявил, че с нетърпение я чака на сцената, където шегите им ще продължат в същия тон. 

Татяна хвърли всички в шок

Не става ясно дали певицата е приела отправената й покана да се включи в най-гледаното шоу. До този момент е получавала покани и от други риалити формати, но така и не я видяхме да се впусне в подобно предизвикателство. Но е голям почитател на "Като две капки вода" и като нищо да я видим на тази сцена догодина. А безспорно феновете очакват да се превъплъти в образа на Валя Валканска и нейната космическа песен "Излел е Дельо Хайдутин", която Татяна прибави към своя репертоар преди няколко години.

Припомняме, че с покана за участие в следващия сезон се сдоби и актьорът Владо Карамазов, който напоследък доби значителна популярност покрай участието си в български сериали./show.blitz.bg

 

Коментирай

drakon

drakon 27.03.2019 11:46

nqma otyrwane ot tiq al4ni ,nenasitni za pari armenci!!!!! drugi nqma w dyrvawata samo te sa ,nawsqkyde kyde ima pari sa pusnali pipala ,4e urevdat i cqlatasi nenasitna roda!!!!!!!!!!!

Стефан  Ноев

Стефан Ноев 29.03.2019 8:03

Как може въобще да канят и разговарят с тия полуграмотни чалгари , които разсипаха няколко поколения младежи с тяхната простащка и порнографска музика за простаци