Пикантно: Азис издаде интимна тайна, проговори за голи снимки на майка си

Пикантно: Азис издаде интимна тайна, проговори за голи снимки на майка си

Азис определено е пълен с изненади и с всеки свой пост прави разкрития за живота си, за които никой не е подозирал. Този път той разкри нещо много интимно за майка си Гергина. 

Оказа се, че майка му е получила оферта от шест цифрена сума, за да се съблече гола. Сега Васко, както е истинското име на певеца, събра смелост да разкрие тази истина от личния си живот. 

"Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шест цифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

 

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години , аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: "Васко майко, ял ли си", сподели изпълнителят на "Мотел" за своята майка. 

Той не пояснява от кое мъжко списание са канили майка му, нито пък за коя държава става на въпрос. Вероятно поканата да се снима гола идва след като синът й е вече известен и има достатъчно пари, че да удържи на такова съблазнително предложение./show.blitz.bg

Коментирай

Хгфф

Хгфф 22.11.2022 21:06

Кой ще и даде тез пари да я снима ве хахаха ае посмали малко

баба айше

баба айше 23.11.2022 8:47

кой ша даде толкоз пари за идна гола мангалка-то по-харно аз да са съблича......