Певицата Рени не е на себе си, разплака мрежата с тези откровения за сърдития си син СНИМКИ

Певицата Рени не е на себе си, разплака мрежата с тези откровения за сърдития си син СНИМКИ

Певицата Рени умили мрежата с думите за големия си син Борис, който навърши пълнолетие. За нейни съжаление, той не бе до нея в този важен момент за всяка майка. От няколко месеца той се е изнесъл от семейното гнездо и не разговаря с жената, която дава мило и драго за него. 

Запознати издават, че момчето е тръгнало по много лош път, откакто не е под зоркото око на майка си. Предполага се, че баща му е този, който го издържа в момента, но е поредното доказателство, че парите развалят човек. 

"Честито пълнолетие, Борчи! На 18 години ти вече си възрастен човек! Това е времето в което започваш да поемаш големи отговорности! С пожелание от сега нататък да проявяваш сериозност, постоянство и мъдрост в постигането на всичките си цели и големи мечти.

 

Бъди такъв, какъвто аз съм те възпитала - джентълмен, мил, внимателен и обичлив! Запомни, че в живота си ще имаш и хубави, и лоши моменти. Аз ти пожелавам хубавите да са много повече. И когато един ден станеш родител, тогава сигурно ще можеш да ме разбереш, че мисията на един родител не приключва с това само да е източник на доходи, а да изгради достойна личност!

Знам, сега съм неразбрана, но винаги съм водена от грижовност и обич! Изживей пълноценно мечтите си и бъди достоен човек! Животът е пред теб и не забравяй, че ще бъде такъв, какъвто си го направиш! Ти ще си моето дете завинаги и моята любов и загриженост никога няма да угаснат! Пропуснатите мигове заедно няма как да се наваксат и празнотата завинаги ще е там! Желая ти попътен вятър мое дете! Обичам те безкрайно", пише Рени към сина си, след като не може лично д аму предаде пожеланията си. 

Приятелки я успокояват, че в момента кара тежък пубертет, но нещата ще се оправят и той ще се вразуми. Именно Рени е тази, която жертва всичко в името на децата си и ще бъде неблагодарно, ако Борис постъпва така с нея./show.blitz.bg

Коментирай

Steve

Steve 01.07.2022 21:55

ЧРД на сина на най-прекрасната певица на балканите!

Ами,

Ами, 02.07.2022 8:13

Да рИве,както реват хиляди майки чийто синове и дъщери поквариха чалгарите.Нейните деца няма да са изключения я.

Аркадий

Аркадий 02.07.2022 9:49

Разбирам, че жената е притеснена като майка, но е добре да не споделя толкова лични неща, свързани със семейните и проблеми. Първо защото никой не го интересува,.а второ, защото не е добре за нея.

ахмак доган

ахмак доган 02.07.2022 19:43

рени,мокриш ли още клиторчето или го мажеш с вазелинче....?

ахмак доган

ахмак доган 02.07.2022 19:45

сигурно е вече напукан и кисел ама какво от това-и мойта карабина е половина.....