Пайнерка показа как е изглеждала на бала СНИМКИ

Пайнерка показа как е изглеждала на бала СНИМКИ

Младата звезда на "Пайнер" Ивета се върна четири години назад във времето и си припомни своя абитуриентски бал.

За специалния си ден синеoката изпълнителка на хита "Някой друг" блести в стилна копринена рокля в тон с цвета на очите й, с нежно прибрана на кок коса.

Ивета обаче не е успяла напълно да се отпусне и да се отдаде на емоцията от завършването на средното си образование. "Не успях докрай да се насладя на емоцията, защото бях притеснена за предстоящите матури и не толкова въодушевена от това, че имам бал", призна Ивета пред последователите си в Инстаграм, където им позволи да й задават въпроси.

Една от обещаващите изпълнителките в "Пайнер" е завършила гимназията в родния й град Ямбол през 2017 г. Пак от въпросника стана ясно, че Ивета е била калесвана да се пробва в НАТФИЗ, но явно музиката е надделяла. "Казаха ми, че имам талант, но така и не стигнах до там. Може би някой ден...", оставя си вратичка блондинката.

Меломаните затрупата Ивета и с въпроси, свързани с последното й парче. Специално за "Някой друг" бе построена амазонска джунгла, а във видеото на певицата партнират алигатор и питон."В началото ме беше страх от змията, но тя се оказа толкова послушва и обичлива. Станахме си сестрички. Дали съм суеверна? Вечерта преди снимките счупих нокът. Явно ми беше на късмет. А дали ще ви изненадам с още едно парче до края на годината? Ще отговоря така: Ами ако не е едно?", загатна Ивета, че продължава да работи по нови песни, макар само преди дни пусна последния си сингъл./show.blitz.bg

Коментирай

боц боц

боц боц 09.05.2021 23:56

е тая с жълтото сако като я видях и ще сънувам кошмари

az bih i go nabil na jaltata

az bih i go nabil na jaltata 10.05.2021 0:23

i tq iska jebane 6 sa razdava