logo

"Пайнер" бие шута на ето тези изпълнители.... СНИМКИ

"Пайнер" бие шута на ето тези изпълнители.... СНИМКИ

След напускането на няколко изпълнители от музикална компания "Пайнер" тръгнаха слухове и за още рокади. От уста на уста се предава, че Малина и Емилия са следващите, които ще забият нож в гърба на издателя си. 

Това се оказаха само слухове. От фирмата обаче потвърдиха пред наш репортер за прекратяване на договорите на други двама изпълнителя от фирмата. 

Във фирма "Пайнер" няма да бъде вече емблематичният певец Коста Марков. Той подписва с димитровградската компания още пред 1997 г. и създава редица запомнящи се хитове, сред които са "Искаш ли дъвка", "Милиони нощи", "Имам само едно сърце" и т.н. През 2005 г. прекратява певческата си кариера и заминава със семейството си в Америка. После през 2016 г. направи опит да се завърне, но не бе посрещнат добре от публиката. 

От фирмата изхвърча и младата певица Марина Тошич. Сръбкинята сбъдва най-голямата си мечта и подписва договор с "Пайнер" през 2015 г., но така и не успя да пребори конкуренцията и дойде време да се раздели с известната музикална компания. 

От фирмата ни увериха, че продължават да работят успешно с всички останали изпълнители, включително с Малина и Емилия, за които се тиражира напоследък, че ще минат в отбора на самопродуциращите се звезди. От "Пайнер" миналата година си тръгнаха Есил Дюран и Нелина./show.blitz.bg

Коментирай