logo

Откраднаха самоличността на Бони СНИМКА

Откраднаха самоличността на Бони СНИМКА

Фолкпевицата Бони е поредната жертва на хакери, които решиха да откраднат нейната самоличност и да я използват за користни цели. 

От няколко дни в социалните мрежи обикаля фалшив профил на певицата, който приканва нейни почитатели да се включат в игра и да спечелят огромна сума пари. Всичко това цели източване на данни, а опарени се оказаха Слави Трифонов, Емилия, Софи Маринова и още популярни звезди у нас. 

 

️И сега малко празнично имам да ви споделя, че тези профили са “scam” и се представят за мен ! В момемта...

Публикувахте от Boni в Понеделник, 1 март 2021 г.

Гласовитата певица веднага сигнализира в нейния официален профил за измамата и ментето е докладвано. Това разочарование при Бони идва паралелно с появата на нейния нов проект "Стриптийз", който предизвика огромно възхищение сред меломаните. 

"Както народа казва “за някои сватба, а за други брадва “. Човек да не реши да направи нова песен. Очаквайте следващата да бъде може би “сватба”. Пазете се прекрасни хора , бъдете здрави и усмихнати и не се подавайте на фалшивите неща в социалните медии", пише певицата в личния си профил, като гледа да не се ядосва и винаги на преден план да изпъква положителното./show.blitz.bg

 

 

Коментирай