Опа! Андреа забрави за Кубрат и скочи в обятията на известен турски актьор СНИМКИ

Опа! Андреа забрави за Кубрат и скочи в обятията на известен турски актьор СНИМКИ

Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да намери любовта в лицето на друг мъж. Вече от няколко месеца насам, Андреа има любовни отношения с популярен турски актьор. 

Именно той е причината певицата да отскача често до Истанбул, а от общите им снимки можем да заключим, че са много щастливи и имат бъдеще заедно. 

Оказа се, че русата певица има връзка с актьора Имре Озмен. Запечатана от турските папараци, двойката беше снимана да се разхожда приятно съвместно.

Скоро след това, Имре Озмен публикува снимка с любимата си в "Инстаграм" и написа: "Липсваш ми, когато те няма, моя любов!" Това само засили подозрението, че българската певица и турският актьор са двойка.

Андреа и Имре Озмен се запознават по време на работни ангажименти. Тя го снима в свой клип и така тръгва запознанството им. Имре е с три години по-малък от певицата и не крие, че си пада по по-големи жени. 

В момента, Озмен работи по нов хитов сериал, където може да видим и бившата на Кубрат Пулев в ролята на негова партньорка по време на снимките./show.blitz.bg

Коментирай

vauqaz

vauqaz 09.11.2023 14:37

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

.....

..... 09.11.2023 19:34

Няма как да имат деца-през задника не хваща....хихихи

.....

..... 09.11.2023 19:36

Турчулята порят в задника,а при Адрейка има гъз в изобилие...хихихихи

Курев

Курев 09.11.2023 20:09

тоя яко я пори в гъзъ!

абе

абе 09.11.2023 20:14

В путката й рошава!

Emma

Emma 10.11.2023 10:57

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin