Огнен надпис остави Камелия без думи (СНИМКИ)

Огнен надпис остави Камелия без думи (СНИМКИ)

Магнетичната певица Камелия бе шашната от поредна голяма изненада от свой таен обожател. Сексапилната блондинка остана без думи от поднесената изненада по време на последното й участие в столичен клуб. 

От няколко месеца изпълнителката на "Луда по тебе" се радва на нов обожател, който е луд по нейното творчество и неподправена харизма. И след всяка нейна изява изненадите стават все по-големи и големи. 

Снощи на излизане от столичния клуб Камелия остана с отворена уста от видяното. Пред нея пламна огнен надпис със заглавието на последната й песен "Името ти". Няколко минути Ками остана безмълвна, а накрая само добави, че "се чувства все едно има промоция". Не пропусна да благодари на човека, който се е подрижил да я трогне по този нетрадиционен начин.

Не случайно надписът е избран да бъде името на последната й песен. "Името ти" се превърна в тотален хит, с което Камелия разби на пух и прах представите, че без музикална компания зад гърба си няма да успее. Тя е единствената певица, която за всичките 20 години няма спад в кариерата си и продължава да радва своите почитатели. 

Това не бе единствената изненада за вечерта. Малко по-рано Камелия получи огромен плюшен мечок, бутилка от най-скъпото шампанско и букет от любимите й лалета. Подаръците бяха отново от тайнствения господин, който на този етап не желае да разкрие самоличността си./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

milena

milena 19.03.2019 23:49

Ако не можеш да контролираш апетита си,а искаш да отслабнеш опитай това ! http://bit.ly/2GSDSm0