Обижда ли се Мария на прякора си "Мара Отварачката"?! ВИДЕО

Обижда ли се Мария на прякора си "Мара Отварачката"?! ВИДЕО

Фолк звездата Мария е оставила зад гърба си големи хитове и определено има с какво да се гордее, но наред с това всички я знаят и със скандалния й прякор "Мара отварачката".

От години се говори, че този прякор е много неприятен за певицата и тя по всякакъв начин се опитва да се отърве от него и дори съжалявала, че снимала въпросната реклама за известна марка бира.

Наскоро изпълнителката на хита "Спомен" гостува на Красимир Красимиров в подкаста "Не съм такъв човек", където той директно я попита какво е мнението й за въпросния прякор и получи изненадващ отговор. 

Цялото видео с Мария: 

"Кой каза, че не си харесвам прякора "Мара Отварачката"?! Така са си помислили хората. На всички Марии им казват Мара, от време оно е това. Отварачката идва от най-успешната българска реклама до момента, направена от Димитър Митовски. Влязла е в топ 10 на рекламите в Европа.

И към днешна дата се върти в завода на една от най-големите бири в света. Какво повече можем да кажем за тази реклама?! Както искат, така да ми викат. Ако искат и нещо по-кофти да измислят. Въпрос на въображение. И към днешна дата бих направила същата реклама, ще бъде чест за мен", разказва Мария за участието си в известната реклама, която й помогна много и в кариерата./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай