logo

Няма да повярвате на кого се обясни в любов Софи Маринова СНИМКА

Няма да повярвате на кого се обясни в любов Софи Маринова СНИМКА

Софи Маринова изненадващо за всички напоследък е много активна в социалните мрежи. Ромският славей си позволи да се обясни в любов на мъж, който не е половинката й Гринго. 

"Щастието не е перфектно, докато не е споделено.Обичам те", написа Софи и сподели снимка с мъжа, който е една от големите звезди в България. Признанието ан Софи със сигурност не се е понравило на Гринго, а феновете й вече се питат какво се случва. 

Шаш! Софи Маринова ражда момиче, ще го кръсти... ВИДЕО

Посланието на Софи е към колегата й Азис. Двамата наскоро се видели и веднага се отдали на приказки и клюки по адрес на колеги. А дружбата им озадачи хората от техния бранш, които са наясно с обтегнатите им отношения през последните години. 

Явно двете чалга звезди са си простили и отново са намерили път един към друг. А светските клюкари шушукат, че Софка набедила Азис, че иска да спи с нейно гадже. Това много го обидило и се разсърдил, изтривайки телефонният номер на бившата си приятелка. Той загърби приятелството си и със семейството на Тони Стораро, но явно с настъпването на Нова година е решил да бъде по-милостив и да прости на приятелите си./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 06.01.2021 13:49

Не занимавайте аудиторията с глупотии.

vui

vui 06.01.2021 14:37

mi toi ne e muj

Пешо

Пешо 06.01.2021 14:46

Колко трогателно!

асиега

асиега 06.01.2021 16:54

пфуууу че грозна вещица, бляаякк

Зе зи

Зе зи 07.01.2021 16:17

Последна грижа са ми тия двамата.

Akisbir.

Akisbir. 08.01.2021 13:00

To. Azis. Se. Misli. Za. Jena. Normalno. Da. Pravi. Kluki. Sas. Sofi. Sofka. E. Negramotna. Kogato. Raskazva. Neshto. Brka. Dumite. Azis. Gie. Hvanal. Za. Damo. Vastanovi. Jenstvenostamo