logo

Няма да повярвате какво призна дъщерята на Анелия и Коко Динев

Няма да повярвате какво призна дъщерята на Анелия и Коко Динев

Ивон - дъщерята на фолкпевицата Анелия и бизнесмена Коко Динев вече е решила по какъв път да поеме, след като завърши гимназия. 

16-годишното момиче, което влезе във всички медии със скандалното си поведение, ще продължи обучението си и натискана от майка си ще учи висше. Макар външният й вид да пасва идеално за професията на нейната майка, Ивон се е спряла да професия, която е много далеч от тази на Анелия. 

Няма да познаете как изглежда вече дъщерята на Анелия! СНИМКИ

 Ивон като по-малка с мама и тати 

Малкта Ивон се е насочила в сферата на медицината. Не издава или по-скоро не е решила в коя област на медицината иска да се арзвие, но със сигурност исда ра работи в този сектор. Още повече, че е слушала лексиите на майка си относно бъщето й и кои са доходоносните професии. 

Анелия побърка мъжете със СНИМКИ 18+

Ивон има доста силен старт - Анелия наскоро се похвали какъв палат е успяла да си построи в елитен столичен квартал, а е и известна и със своята пестеливост и кътане на пари. Финансовото състояние на Коко Динев също не е за подценяване, макар да има още три деца, с които Ивон ще трябва да дели бащиното наследство. От нея на този ета се иска само да учи и да се реализира в сферата, която е избрала, за да може да печели достатъчно добре, че да се издържа сама./show.blitz.bg

Коментирай