logo

Няма да повярвате какво прави Преслава с дъщеря си ВИДЕО

Няма да повярвате какво прави Преслава с дъщеря си ВИДЕО

Фолкпевицата Преслава призна в тв интервю, че срещите с нейните почитатели много й липсват и няма търпение ситуацията с коронавируса в страната да се нормализира и да потръгне отново животът на всички хора, както беше допреди няколко месеца. 

Изпълнителката на "Дяволско желание" е намерила доста приятен начин за уплътняване на свободното време. Тя ще се окаже най-щастлива от извънредните мерки, тъй като сега има повече време за своята дъщеря Паола. Пари не й липсват, тъй като има достатъчно в банковата си сметка, а нейният приятел Павел също е със солидно финансово състояние. 

Преслава шашна Павел за ЧРД с това, което сътвори СНИМКИ

Преслава показа, че за разлика от много жени вкъщи, тя няма намерение да излезе от кризата с няколко килограма отгоре. И всекидневно полага усилия за перфектната си фигура. А поняка в действие включва дори малката си щерка. 

Няма да повярвате какво направи дъщерята на Преслава СНИМКА

Тези дни певицата пусна клипче, на което се вижда, чe дъщеричката й Паола, която е само на година и половина, й помага, като служи за тежести върху краката й. А младата майка я използва за мотивация, като на всяко повдигане гушка, целува и закача детето си. Изпълнителката на „Водка с утеха“ е по спортен екип, изцяло в червено, а на гърба на тениската й е изписано „Преслава“.

Певицата публикува клипчето с шеговития текст - „Добро утро! Чувствате ли се вече като в Big brother?“, а фенове, колеги и звезди й отговарят. Любимата на Благо Джизъса – Златка Райкова, дори написа шеговит коментар: „Оо даа, явно съм свикнала, защото вече 23-ти ден не ми прави впечатление"./show.blitz.bg

Коментирай

Аз пък

Аз пък 09.04.2020 12:57

мислех,че тя по цял ден решава интегрални уравнения.

Ddd

Ddd 09.04.2020 13:01

ДРЕМЕ МИ НА Г*ЗА ЗА МИРИЗЛИВИ СЛИВИ , ПАРЦАЛИ И БОКУЦИ. ФОЛК ПЕВИЦА ЛИ Е НЕ МИ Я ХВАЛИ. НЕ НИ ДАВАИТЕ ЗА ПРИМЕР ПРОПАДЛЪЦИ И ПРОСТИТУТКИ ВСЕКИ ДЕН. ТОВА Е УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО.

Krasi

Krasi 09.04.2020 22:57

Какво ли прави?