logo

Няма да повярвате какво прави Азис в гей клуб!

Няма да повярвате какво прави Азис в гей клуб!

Фолкпевецът Азис се чувствал адски самотен, защото от известно време насам е без гадже. Дългогодишната му връзка с мъж, който не показваше визуално, а представяше просто като Велизар вече не е част от живота му. 

Именно поради тази причина екстравагантната звезда се е впуснала в търсене на нова тръпка. Неотдавна изпълнителят на "Хабиби" бил забелязан в столичен гей клуб да оглежда момчета, пише "Хотнюз". 

Той пристигнал в компания от няколко души, един от които бил охранител и бдял над сигурността му. "Васко стоеше прав през цялото време и оглеждаше от високо мъжете. Заглеждаше се повече по мъжествени с бради, което му е фетиш", коментираха от обкръжението му.

Ето какво направи Азис в Турция... СНИМКИ

Азис си показа чушката и доматите СНИМКА

Певецът стоял като пън, но в същото време не отказал да се снима с почитатели, които щом го видели веднага пожелали да се увековечат в кадър с него. През цялата вечер изпълнителят демонстрирал мъжкарско поведение, което от известно време му е фикс идея. "Явно комплексите от миналото на Азис го тресат. Това да се прави на батка не му отива, още повече че периодът му с токчетата беше най-силен и запомнящ се в цялата му кариера", констатираха присъстващи в клуба./show.blitz.bg
 

 

Коментирай