Няма да повярвате каква красавица е майката на Азис СНИМКА

Няма да повярвате каква красавица е майката на Азис СНИМКА

Краля на фолка Азис поздрави майка си по случай нейния рожден ден и изненада всички с тяхна обща снимка. Гергина се оказа запазена жена, която определено хваща окото. 

Едва ли има човек, който да не знае, че майката на Азис го ражда в Сливенския затвор през 1978 г. Там майката на бъдещия крал на поп-фолка попада заради баща си. 

"Ти беше до мен, когато никой не беше! Ти се бореше за мен, когато хората извръщаха глава от мен! Ти не се отказа и за миг да бъдеш моя майка и закрилница! Ти ме даде на този свят и сложи звезда на челото ми още с раждането ми! Казват, че децата избирали майките си още преди зачеването им. Милиони пъти, отново бих избрал теб! Обичам те", написа Азис към майка си. 

 

Лелите на Азис преди време в „Ничия земя“ разказаха, че бащата на Гергина я вкарва в затвора, за да се отърве от Троян, бащата на Азис. „Васко е роден от забранена любов. Баща му е турски циганин, а ние сме от Кардарашите“, разказаха тогава те.

Самата Гергина неведнъж е споделяла, че е искала да направи аборт. Просто не се чувствала готова да бъде майка. Всъщност на документи дори абортът бил направен, но отивайки в уречения ден и час за процедурата, лекарите установяват, че тя е в доста напреднала бременност и няма как да се направи аборт. В крайна сметка Азис се появява на бял свят, въпреки мнението на своите баба и дядо./show.blitz.bg

Коментирай

Марто

Марто 14.05.2022 12:50

Ако трябва да съм докрай безпристрастен и обективен,според мен майката на Азис наистина е много красива! Дори сега когато е на възраст е хубавица... А каква ли е била в по-младите си години?! Пожелавам и много здраве и щастие. ЧРД!

Дайте стара нейна снимка

Дайте стара нейна снимка 14.05.2022 19:23

Сложете й една снимка от времето й на младини, когато го е родила. Преди да се намеси хирурга. Ще избягате.

Памела Андрицсънова

Памела Андрицсънова 14.05.2022 20:59

Цигански легенди за Васко „Суперстар “ ! Кръстоска между турски циганин и калайджийка !

абе,

абе, 15.05.2022 12:09

Никой не се интересува от тези.

мдаа

мдаа 16.05.2022 14:08

С парите на сина си как няма д ае красива. Що ботокс и филъри има по лицето ѝ ....