logo

Нов скандал във фолка! Райна и Кали се хванаха за косите

Нов скандал във фолка! Райна и Кали се хванаха за косите

Скандалите във фолк гилдията стават ежедневие, а чалгарките все намират за какво да се захапят. Обикновено между тях винаги застава мъж, но понякога неразбирателството произлиза и от работата. Устата Кали пак е яхналата метлата, но този път под прицел е взела македонското девойче Райна.

Двете певици никога не са били близки, но не са имали и някакви противоречия. Докато Райна не пусна новия си албум, а щом чу какво има в него, Кали избесня и не може да си намери място от нерви.

Оказа се, че Райна е откраднала музиката на нейна песен. Парчето "Измъкни ме" е едно към едно с хита "Средният пръст" на Кали от миналата година. А видеото певицата снима по време на почивката си в Аржентина и Бразилия, както и кадри от романтичното й пътешествие до Малдивите с Влади, с който се разделиха преди няколко месеца. 

Тук вина има и композиторът Боби Павлов, който предложил песента на Кали преди доста време. Тя дълго се ослушвала преди да предприеме крачка към издаването й. Той бил почти сигурен, че чалгарката се е отказала от неговото парче и бързо го предложил на Райна, която го грабнала като топъл хляб. Друг е въпросът защо Райна не се отказа от нея, след като Кали я пусна преди половин година.

Ако съдим по коментарите на феновете, то определено вариантът на Кали е по-харесван от този на Райна. В социалните мрежи са категорични, че Райна няма да спечлеи нищо с този краден проект./show.blitz.bg.

Чуйте двата варианта: 

 

 

Коментирай

istinata beh tam

istinata beh tam 26.01.2019 11:53

kali lapa pod masata za sto dolarof pred cqla mehana na parviq glaavniq predi godini mnogo a raina e t6k

Кдндкйцй

Кдндкйцй 26.01.2019 22:35

Оффф, много ми е важно... Едни същи бози са и двете...

Kalin

Kalin 04.02.2019 13:57

Xaxa tova izobshto nqma smisal az sam za raina tq ne bi si pozvolila na taq pevica da i vzeme pesenta