Нов обрат в живота на Емануела! Ето кой е мъжът до нея СНИМКИ

Нов обрат в живота на Емануела! Ето кой е мъжът до нея СНИМКИ

Фолк певицата Емануела се събра за пореден път с възлюбения си Мартин Николов, по- известен с прякора си Елвиса.

Двамата бяха забелязани да купонясват заедно в хитова дискотека в Студентски град в компанията на още две приятелски семейства.

Няколко часа след полунощ веселата компания се настани в едно от вип сепаретата в клуба, а част от присъстващите останаха силно изненадани, че виждат Емануела отново в компанията на бившия си възлюбен.

Припомняме ви, че при последната им раздяла певицата обяви, че Мартин й е изневерил и тогава заяви, че в сърцето й винаги е имало място само за един мъж, но това не е той.

От статусите й в социалните мрежи пък стана ясно, че е силно огорчена от факта, че друга жена е била в обятията на любимия й, макар самата изпълнителка да твърдеше, че не е обидена от случилото се.

Явно всичко вече е в графа простено, защото видимо двамата се забавляваха от сърце, а Емануела дори не пропусна да грабне и микрофона.

Същата вечер в куба участие имаше колежката й Ариа, която като видя празнуващата компания, веднага се отправи към сепарето и няколко пъти поздрави Емануела, като на финала й предаде щафетата за няколко песни. Самата певица с кеф попя, макар да не бе на работа, а на купон, като демонстрираше изключително добро настроение./show.blitz.bg

Коментирай

Golyu

Golyu 18.12.2021 15:41

К0ВРИ, БАТЕ, К0ВРИ!

Jon

Jon 18.12.2021 17:14

Abe tia vsi4ki se hliakat za pari be pri tia niama liybov vsi4ko e litsemerie i platen seks tva e kvo gi reklamirat i gi predstaviat sa za dami palni ky.rvi i pronst.itytki tva sa te

Г Р У Ю

Г Р У Ю 18.12.2021 17:34

Объркала е микрофоните. Тя обича кожени микрофони....

КУРЧО

КУРЧО 19.12.2021 0:52

ТАЯ БРЪМТИЯ НЕ ГИ ЛИ ИЗРЕДИ ВСИЧКИ ОТ ТЕФТЕРА? РЕДКА КУРВА С ПОДЪЛ ПОГЛЕД!!! И МИРИШЕ ГАДНО!!!

Чичо Чарли

Чичо Чарли 19.12.2021 3:49

Всичко се шляпа наред и аз плющя навред.

........па

........па 20.12.2021 10:26

То няма кой друг да и обърне внимание,освен този Мартин които я боцва от време на време когато не е с друга,и онзи който уж я преследвал а тя ''съди''.

Анонимен

Анонимен 29.12.2021 7:26

Виждам, че слугинската кафява медия добре (не) е отразила факта, че става въпрос за същия побойник: youtu.be/EuMz-RO9b9s