logo

Нелина изненада с неочакван проект ВИДЕО

Нелина изненада с неочакван проект ВИДЕО

Гласовитата певица Нелина зарадва почитателите си с чисто нова песен, която е озаглавена "Такива спомени оставям аз". 

Преди няколко дни тя загатна за премиера на нов проект, но остави своите фенове в неведение относно стила на проекта. Всеизвестен факт е, че Нелина се развива еднакво добре в попфолка и във фолклора. 

Появиха се различни предположения, включително и за нова разтърсваща попфолк балада, където Нелина е изключително добра и притежава в репертоара си едни от най-запомнящите се и докосващи такива. 

Премиерата на 'Такива спомени оставям аз" остави всички в ступор. Нелина залага на авторска песен, в стила на сиртакито. Позитивните коментари ясно показват, че публиката е доволна и сита от предложеното произведение на изкуството по музика на Красимир Христов, аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Петър Москов. 

"Една чудесна песен с гръцко звучене... Влюбих се в нея от първо слушане! Оставя следа, наистина докосва душата... Едно прекрасно бижу! Липсваше ми нещо толкова красиво! Нелина си е Нелина, какво да кажа, невероятна, божествена", гласи един от многобройните коментари в официалната страница на певицата./show.blitz.bg

 

Коментирай