logo

Не сте виждали никога Ивана в този вид... СНИМКИ

Не сте виждали никога Ивана в този вид... СНИМКИ

Ако сте свикнали да виждате фолк дивата Ивана с тежък грим, бляскави тоалети и предизвикателни пози, с каквито е под светлините на прожекторите, то сега много ще се изненадате от вида й.

Певицата на народа, както често наричат изпълнителката, е поредната ни популярна личност, която изпадна в състояние на равносметки и лични признания, провокирани от моментната извънредна ситуация в страната и провокираната от нея социална изолация.

Ивана просълзи дъщеря си с тези думи СНИМКИ

Това, което Ивана написа в профила си в социалните мрежи, провокира истински бум от коментари сред многобройните й почитатели, както и доста вълнения.

"Да, усмихвам се. И не защото не ми пука, напротив, МНОГО МИ ПУКА! Животът трябва да продължи, ЩЕ продължи! Ако сме заедно… Всичко ще бъде по-лесно! Нека си говорим, да си разказваме, да се наплачем, да се разсмеем. На по кафе. ЗАЕДНО! Споделете ми в коментари вашите сутрешни мисли, а защо не… и снимки", гласи посланието й.

Ивана шашна с лични откровения и издаде голяма тайна

"На всички ни е тежко, но трябва да проявим търпение и да се обичаме повече от преди! Обичам те, бъди силна, винаги ще си в сърцето ми! Ще се справим заедно, хора!", "Колкото и да е трудно, каквато и да е ситуацията ще отмине! Да се надяваме по-скоро!

Нека бъдем позитивно настроени! Така преминаваме по леко през всичко негативно! Да трудно е, но всичко ще се оправи..!", а също и "Ще има и утре, и още много дни и години, скъпа Ивана. Остани слънцето, което си и продължавай да пееш, и да даваш енергия и сила на хората", гласят само някои от коментарите на почитателите на певицата./show.blitz.bg

Коментирай

kiro kura

kiro kura 08.04.2020 13:11

Animal Planet

Русалката

Русалката 08.04.2020 20:54

Поредният урод

Нико

Нико 08.04.2020 21:06

Много си е секси момичето

Любо Баболюбов

Любо Баболюбов 09.04.2020 15:05

Ох, Ванчееее...Коте сладко, ще ти изпапкам сливката сладка!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 09.04.2020 15:09

http://coronavirus.eti.pw