Нападнаха фолкпевицата Мира в Африка! СНИМКИ

Нападнаха фолкпевицата Мира в Африка! СНИМКИ

Фолкпевицата Мира реши да замине на почивка в една от най-рисковите страни в момента. Явно изпълнителката на "Хей, малката" не се притеснява от китайския вирус и отпраши към Африка. 

“Африка ви променя завинаги, както никъде на земята. След като сте били там, никога няма да бъдете същият", споделя тя за преживяването си там. Показа и как е била брутално нападната. 

Мира е любител на животните и затова се включила във всяка екскурзия, в която е включено посещение на животински видове. При влизането си в такъв зоо кът била нападната от група лемури, които искали да задигнат всичко лъскаво по нея и едва спасила слънчевите си очила. 

Скандалната певица посетила и жирафите, а местните я приканили към ефектен трик за снимки. Подтикнали я да си сложи листо в устата, от където животинката сама си го взима с език. Мира получила стабилно облизване от жирафа, което разсмяло всички наоколо. Освен това се снимала и с малко лъвче, тъй като я хванало страх да влезе при големите. 

Мира не издава с кого е на африканското приключение, но наш репортер видя снимки от същите места на нейната колежка Ашли. Двете певици са заедно в Африка, но остава загадка дали са с половинките си или само по женски./show.blitz.bg

 

Коментирай

Alex

Alex 16.06.2021 9:52

Таа па коя беше?Ааа,сигурно от отбора на Чалгаджията!И защо ли е облечена?

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 17.06.2021 16:54

А дали яде черен банан или нема нужда да питам!?