Мрежата гърми! Лили Иванова със специални думи за Галена СНИМКА

Мрежата гърми! Лили Иванова със специални думи за Галена СНИМКА

Мрежата прегря от коментари, след като голямата Лили Иванова си позволи да коментира колежката си Галена. Досега от фолк бранша е споменавала единствено Софи Маринова, но ето че дойде ред и на изпълнителката на "Сватба". 

Примата на естрадната музика се обърна към Галена със специален пост в социалната мрежа. Примата на българската поп музика отправи благодарност към атрактивната попфолк изпълнителка.

 

Оказа се, че най-голямата българска звезда е останала трогната от изпратения до нея букет от хитовата фолк певица.

„С цялото ми уважение и възхищение“ – пише на картичката към цветята, които Лили Иванова е получила. Тя пусна снимка на красивия букет от белите и розови божури, които е получила и отправи думи на благодарност:

„Благодаря за уважението и прекрасните цветя на талантливата певица Галена! Здраве, щастие и много успехи!“/show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 10.06.2023 10:28

Софка и тази от ваната се подмазват на великата Лили Иванова,а тя отговаря просто от учтивост.Не могат да стъпят и на нокътя на малкото пръстче на Лили.

Коко

Коко 10.06.2023 13:14

Голям шамшал е авторът. Лили не е коментирала Галена, която й е изпратила цветя с картичка и е нормално Лили да й благодари за проявено то уважение.

Смядовска луканка

Смядовска луканка 11.06.2023 1:54

Долна работа.