logo

Млада фолкпевица докара сърцебиене на мъжете с тези СНИМКИ 18+

Млада фолкпевица докара сърцебиене на мъжете с тези СНИМКИ 18+

С всеки изминал ден младата фолк певица Ивета подклажда любопитството на своите почитатели и загатва, че в най-скоро време ще ги изненада с нови музикални проекти.

Чаровната звезда на "Пайнер", която се радва на все по-голям интерес сред любители на поп-фолка бълва фотосесия след фотосесия в социалните мрежи, а феновете й разчитат това като знак за предстоящи нови парчета.

По време на пандемията и наложените ограничения и Ивета, както всички артисти от музикалния жанр, трябваше да почиват принудително. Времето, в което бе извън сцената, изпълнителката на "Грешна роля" и "Още те обичам" посвети на онлайн лекциите и изпитите си по специалността "Начална и училищна педагогика" в Софийския университет.

Сега обаче, когато се очаква в най-скоро време мерките да бъдат разхлабени и музикалните звезди да получат позволение да се качат обратно на клубните сцени, Ивета явно се подготвя ударно за завръщането.

След провокативната фотосесия по бански и с любимите й сладки изкушения - поничките, младата певица изненада почитателите си и с нови, не по-малко съблазнителни кадри. А с описанието й към една от снимките, "Очаквате ли новите неща от мен?", съвсем подпали фитила на любопитството им./show.blitz.bg