Мижав интерес: Галена, Преслава и Меди претърпяха пълно фиаско СНИМКА

Мижав интерес: Галена, Преслава и Меди претърпяха пълно фиаско СНИМКА

Голям провал бележат сочените за трите най-големи фолк звезди у нас, а именно Галена, Преслава и Меди. те упорито мълчат за срама, който браха преди броени дни, но наш репортер надуши. 

Изкуствено набитите имена в медиите се оказаха по-ниски и от тревата и на всички лъсна цялата истината за тяхната популярност и заслужават ли хонорари от по 8 бона. 

Какво се случи ли? Цяло лято се рекламират два големи фолк концерта, които ще се проведат на "Арена Созопол". Единият е на Галена и Меди, а вторият на Преслава и сръбската певица Теа Тайрович. Първият бе планират за юли месец, след което изместен за 18 август. Преслава и сръбкинята пък бяха обявени за 19 август. 

Очакванията бяха, че стадионът ще се препълни и организаторите дори имали нагласата да направят по оше една дата на най-големите у нас звезди. Участията им в нощните клубове са пълни, но не така стои въпросът с концертите. 

Кичка Бодурова обори колегата си Панайот Панайотов с концерта си в Бургас, за който той твърдеше, че има "мижав интерес". Легендарният изпълнител със сигурност може да използва фразата си за тези два фолк концерта, които ще останат в историята като най-слабите до момента. 

Галена и Меди са излезли на сцената и са пяли пред има-няма 100 човека, а този на Преслава и Теа е отменен само часове преди да стартира и изпълнителките така и не са стигнали до сцената. Очевидно е, че четирите звезди се срамуват от случилото се, тъй като никой от тях не сподели нищо от там.

Галена и Меди пускат клипчета от препълнените клубове, но такива от празния стадион няма. Преслава също замълча и не уведоми почитателите си, че все пак събитието пропада. Но пък кого да уведомява, предвид липсата на желаещи да я гледат?! 

Тук идва въпросът за изкуствено увеличените хонорари на въпросните изпълнители. Родните певци извиват глас срещу 8 бона на вечер за час пеене, а сръбкинята прибира двойно повече. Големи звезди, пък не когат да съберат публика на свой концерт с малка сума за вход. Нощните клубове също са вдигнали ръце от колосалните суми, които прибират тези звезди и се заричат, че ще променят програмата си и все повече се отказват от услугите на скъпите в бранша.

'Помислихте се за Цеца ли?! Не сте! И никога няма да бъдете! Защо ли?! Зашото нямате "топки", а само голо самочувствие", коментират върли фенове на този жанр./show.blitz.bg

Коментирай

айде чао

айде чао 23.08.2022 13:19

чалгата умрЕ, оле оле оле

Питю Мищова

Питю Мищова 23.08.2022 14:31

Пресито ква потка беше. Вече на нищо не мяза.

Смърт

Смърт 24.08.2022 8:18

на чалгата. А дано... Съсипаха няколко поколения с простотията си.

Ами,

Ами, 24.08.2022 16:11

Дай боже всеки ден такива новини,докато тази гнусна прослойка изчезне напълно.

Колю

Колю 24.08.2022 20:54

Такива "звезди" се гледат на маса с чаша в ръка и със солидно количество алкохол в кръвта. Какво да правя на стадиона ?!

Моля моля

Моля моля 24.08.2022 21:18

Тези в къщи да дойдат да пеят аз ще излезна .

mamada

mamada 25.08.2022 12:30

За съжаление чалгата не е умряла, само на чалгарите им се продъни джоба, няма никой в него. Я да беше безплатно, щяха да се избият българопитеци и мангфали.

........па

........па 25.08.2022 17:02

До mamada-Когато нещо е безплатно значи нищо не струва,болук.Каквато е и чалгата.