Митака от „София ден и нощ” с жесток провал! (ВИДЕО)

Митака от „София ден и нощ” с жесток провал! (ВИДЕО)

Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от риалити сериала "София ден и нощ“, претърпя голям провал в опита си да пробие като певец.

Мускулестият актьор реши да се пробва като фолк изпълнител, но не къде да е, а в най-голямата компания за чалга музика - "Пайнер".

Преди броени дни състоя премиерата на песента му "Ти си“, в която екранният Митко си партнира със своята любима в реалния живот – фолк певицата Джулия, пишат "Факти".

Митко от "София ден и нощ" и гаджето му се жигосаха! (СНИМКА)

В парчето новоизлюпеният изпълнител първо се опитва да рапира, а след това и да пее, но с премодулиран глас, за да не звучи фалшиво. Въпреки положените усилия и старания, Кристиан не успя да спечели фенове с изпълнението си. Публиката единодушно и категорично показа, че риалити актьорът несъмнено е сбъркал попрището си.

Това стана ясно в коментарите към дебютното парче. Докато за красивата му половинка критики почти липсват, то това определено не може да се каже за мачото.

Интернет потребителите буквално попиляха изпълнението на Кристиан и удавиха певческите му амбиции. Унищожителните коментари се надигнаха с още по-голяма сила, заливайки прохождащия певец с подигравки и жлъч, след като някой написа:

Митко от "София ден и нощ" и гаджето му се пуснаха голи! (СНИМКА)

"Край… Щом и тоя стана певец, значи всеки може“. Изглежда това изречение просто и ясно описа всеобщото мнение и фенове се развихриха:

"Ми нали е гадже на певица, човекът реши, че може да пее.. Що да не влезе и той в музиката, нея как я вкара бившият ѝ Фики“, пише друг потребител. А фен на Джулия добавя:

"То любов, любов, ама ще ти развали кариерата с тоя глас Кирцата“.

"За актьор си топ, но за певец – не“; "Ей, Митко, я се връщай при майка ти в Свиленград да доиш козите!“; "Еми "София ден и нощ" свърши и трябва да се плащат сметките някак“; "На този бийт трябва да сменят Митака с Галин и всичко ще е ток“, коментира още един разярен фен в мрежата, а друг допълва с насмешка: "Джулия, другия път пробвай с Джорджано, май ще е по-добре“, пишат още потребителите на YouTube под клипа на дебютния провал на “Митака”./show.blitz.bg

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 15.05.2019 15:08

Сега вече разбра,че "от всяко дърво,свирка не става."Какво пък.Всеки има своята Голгота.И пътят до нея.

fd554

fd554 15.05.2019 21:51

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

klk

klk 20.05.2019 9:49

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

Vlinder

Vlinder 27.05.2019 22:32

Не слушам чалга, но чух изпълнението. Не съм съгласна, че Кристиян не се справя. Има и по-некадърни. Поне изглежда прилично.