Мис Плюс Сайз си призна, че иска секс с Милко Калайджиев и...

Мис Плюс Сайз си призна, че иска секс с Милко Калайджиев и...

Участничката в конкурса "Мис Плюс Сайз" Анджелина мечтаела за секс с Милко Калайджиев. Пухкавата красавица влязла в предаването, като една от целите й била по този начин да се срещне със своя идол за мъж.

"От малка имам една несбъдната сексуална мечта не с кого да е, а с таткото на пиленцата Милко Калайджиев. Той е много секси, той е мечтата на всяка жена“, казва още при представянето си в конкурса Анджелина.

Милко Калайджиев е съсипан, НАП продаде къщата му за жълти стотинки

Атрактивната миска обаче загуби ума и дума при срещата си със своя идол. Вместо да му скочи на врата, респектирана от Милко, Анджелина само пърхаше с големите си мигли и затвърди мнението си, че той е най-секси мъж у нас. "Няма друг такъв мъж", въздъхна Анджелина след срещата си с него, пише "Телеграф".

Междувременно Алисия е на път да сбъдне мечта на друга плюс сайз миска. Светлана, която се представи като най- голямата фенка на певицата, работи като пицар, но най- голямата й мечта е да стане попфолк певица. Докато върти пиците, Светлето си пеела най- големите хитове на Алисия, пише още изданието. Любимата й песен също е от репертоара на певицата.

Обясниха защо са взели къщата на Милко Калайджиев

След няколко позвънявания от страна на организаторите към звездата най-накрая тя лично влязла в контакт с конкурса и обещала, че ще се срещне със Светлето. "Мечтая за дует с нея", тайничко разказвала Светлето. Оказва се, че поп фолка е завъртял главите на повечето дами в предаването, тъй като Емануела се превърна в специална изненада и мотиватор на Виктория Зайкова. Мис Плюс Сайз е риалити конкурс, който трупа стотици хиляди гледания и коментари в нета./show.blitz.bg

Коментирай

Ходай берда

Ходай берда 01.12.2023 15:25

Мале, Мале.. тая ако го награби Милко ке даде фира вервайте ми

Филибелия

Филибелия 01.12.2023 16:00

Няма няма защото ще работи със мустаците също като рак във дерето до вилата му........????

Гую ую

Гую ую 01.12.2023 21:37

Баф нената мама! Как я побрахте на снимката бе?!