Мария яхна мощно АТВ, облечена само по... СНИМКА

Мария яхна мощно АТВ, облечена само по... СНИМКА

Великденските празници Мария прекара в Пловдив, а от снимките й в социалната мрежа си личи, че никак не й е било скучно. 

Миньончето непрекъснато демонстрира усърдните си тренировки във фитнес залата, на които дължи перфектната си фигура. Попаднахме и на изненадващо стори, което нямаше как да не ни привлече вниманието. 

Мария се похвали с бебе! Първа мъжка рожба проплака в семейството й

На снимката Мария е облечена в къса розова рокличка, комбинирана с розови маратонки и се е качила върху АТВ. Феновете се шегуват с певицата, че искат видео как кара машината. 

Припомняме, че Мария уж се отказа от музикалната си кариера, но издържа на обещанието си едва 6 месеца. И не само, че започна отново да залива музикалните телевизии с нови клипове, но е решена и да се завърне на клубната сцена. На 7 май е първото й участие в София, а на 17 май ще пее в Пловдив. 

В светските среди се шушука, че в момента няма спонсор и това я принудило да се върне към професията си, заради която стана популярна и в годините радваше хората. Друг е въпросът, че през последните 5 години го е ударила през просото и песните й са повече от посредствени./show.blitz.bg

Коментирай

88с

88с 06.05.2021 9:30

маймуна

Ахил

Ахил 07.05.2021 0:55

Тоя китайски боклук ли е мощното АТВ?Голям смях. И стъпилата розова джука върху него...още по голям смях

Курти

Курти 07.05.2021 3:51

Много грозничко туй Марито

macinka888@abv.bg

[email protected] 07.05.2021 7:46

Красива