Мария спря дъха със секси нощничка! Всички се питат къде е мъжът й и защо... СНИМКА 18+

Мария спря дъха със секси нощничка! Всички се питат къде е мъжът й и защо... СНИМКА 18+

Фолк певицата Мария може и да се омъжи за трети път, но продължава да се държи като развързана в социалните мрежи. Поне това показват еротичните й снимки, които не са присъщи за една семейна жена, за каквато тя претендира. 

Тези дни миньончето разпали мъжкото въображение с доста провокативна снимка, на която е с къса нощничка, над която държи чаша ароматно кафе. 

В социалните мрежи веднага се понесоха слухове, че вероятно нощницата е от колекцията на бившата й врагиня Светлана Гущерова. Преди години двете се скараха заради мъж - бившият на певицата и настоящ на плеймейтката, а именно Християн Гущеров. Към днешна дата двете са заровили томахавките и неотдавна Мария направи реклама на пижамите на Гущерова. 

 

Не можем да отречем, че новият мъж на Мария й се отразява добре. Тя изглежда още по-секси и не спира да получава комплименти в социалните мрежи. Вероятно това се дължи на факта, че не й се налага да работи и единственото й занимание и да се грижи за външния си вид. 

Запознати издават, че Мария харчи колосална сума на ден за визията си, а изглжеда любимият й Мирослав е готов на всичко, за да я задържи до себе си. А да имаш до себе си жена като Мария излиза доста скъпо удоволствие и не всеки би идържал дълго. Затова й мъжете в живота на миньончето често се менят./show.blitz.bg