logo

Мария посрещна 2019-а без мъж

Мария посрещна 2019-а без мъж

Противно на очакванията да прекара празника с любимия си, фолк звездата Мария изпрати 2018-а и посрещна новата година в компанията на майка си. Двете вечеряха в изискан ресторант, след което миньончето имаше участие в столичен клуб, заедно с колежката си Емануела.

От няколко месеца Мария не спира да говори за новата си любов и как най-после е открила правилния човек, който я кара да се чувства по специален начин. Дори му посвети песен, която кръсти „Моето момче“.

Текстът на парчето е посветен на новата й любов, но така и не извади на светло неговата самоличност. Отсъствието му от празника с Мария пък породи множество слухове.

От фолк гилдията започнаха още късно снощи да шушукат, че Мария отново е хванала женен мъж. Това била причината да не празнува с него снощи, тъй като бил при семейството си. Тайнственият мъж се явявал спонсор на певицата, която в рамките на 3-4 месеца пусна три високобюджетни клипа.

От баницата с късмети обаче Мария си изтегли "пътуване", което предполага, че съвсем скоро с нейния мъж ще се отпрашат на романтично пътешествие, с което ще компенсира отсъствието си от празника. 

Припомняме, че няколко години Мария отказваше да пее на Нова година. Тогава бе под финансовото крило на Християн Гущеров и не й се налагаше да работи по празници. Сега също била финансово уредена, но предвид деликатното положение на половинката й, предпочитала да работи, вместо да си стои вкъщи сама.

 

 

Коментирай

пуна

пуна 01.01.2019 22:30

ма Маро приличаш на 80 г, бабичка с тая напукана и набрьчкана уста.

Иван Колев

Иван Колев 02.01.2019 9:00

ЗЛА,КОМЕРСИАЛНА И НЕВЪЗПИТАНА-ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ ДА СКАЧА ОТ МЪЖ НА МЪЖ,ПОВЯРВАЛА СИ,ЧЕ Е НЕЩО,А ТО ЕДНО НИЩО,НЕ ОЦЕНИ ДОСТОЙНСТВАТА НА ГУЩЕРОВ,СЕГА ДРУГА ЩЕ С ЕКЕФИ,А ТАЯ ЩЕ Я ЧУКАТ ЖЕНЕНИ МЪЖЕ КАТО ПРОСТИТУ.ТКА

Антикомунист

Антикомунист 02.01.2019 11:52

Мале мале,Отварачката няма кой да я рендосва!Ко шъ прайм ся!!!