logo

Мария показа дупе и обяви, че се връща във фолка СНИМКА 18+

Мария показа дупе и обяви, че се връща във фолка СНИМКА 18+

Почти година измина от сърцераздирателната раздяла на Мария с фолка. Тогава миньончето със сълзи на очи обяви, че се отказва от музикалната сцена. Оказа се, че за пореден път е разчитала на рекламен трик, за да натрупа повече последователи. 

Вярна на стила си, Мария се надупи в социалните мрежи и показа стегнато дупе. С това обяви, че се връща на музикалната сцена с кавър на хитова песен на своя колежка. 

Какво се случва?! Гущерова плаща на Мария за...

"Скъпи мои, привет! Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички до сега и това е причината и за това решение.....Искам да благодаря на една дама, истински приятел и колега, която ми я подари", сипе похвали Мария към колежката си Цветелина Янева, която й предостави правото да запише нейната балада "Давай, разплачи ме". 

 

Заралийката заля социалните мрежи със снимки от звукозаписното студио, на които се чекне по безобразен начин и по нищо не личи, че професията й всъщност е певица. Една част от почитателите й са щастливи от нейното завръщане, докато други я обвиняват в лъжа и е не е удържала на думата си. 

"Преди година скъса уж с музиката, защото нямаше пари да прави нови песни. Сега видя, че вървят кавърите и веднага се е примолила да й подарят хит, за се завърти отново името й медийното пространство", гласи един от коментарите в социалните мрежи./show.blitz.bg