Мария пак заряза Миро, този път заради крупни дългове и...

Мария пак заряза Миро, този път заради крупни дългове и...

Фолкпевицата Мария и възлюбеният й Миро са се разделили за пореден път и сега положението изглежда доста сериозно, но дали ще е окончателно, само времето ще покаже.

Раздялата се случила още преди месец, а причината Мария да вземе поредно драстично решение в живота си, е свързана с добре познат мотив - финансите.

Щерката на Мария заби богато гадже, показа огромни гърди в мрежата СНИМКА 18+

Певицата си събрала багажа и се изнесла от жилището, което доскоро обитаваха заедно след поредния жесток скандал, който по чудо този път завършил без физическа саморазправа, пише "Уикенд".

Последният удар за проблемната двойка дошъл, след като върху Соколов се стоварили сериозни бизнес несгоди. Миро Дзвера, както е известен мъжът на Мария, имал да връща над 1 милион лева, а за капак, сметките му са блокирани и НАП го е погнала за данъчни измами и невнесено ДДС. На Мария, която от край време е свикнала да живее луксозно, това изобщо не й харесало и затова решението се оказало лесно.

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния ѝ съпруг, а явно с почти всички хора в живота ѝ, особено с мъжете. Миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години, пише още изданието.

Пак драма: Миро и Мария се разделиха за пети път, но сега тя...

Фолк певицата с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко, като в последното си интервю заяви, че би искала дъщеря ѝ Марая да прекарва повече време с баща си. Тя не издаде повече, но според информациите, преди малко повече от година тя се е изпокарала с благоевградския бизнесмен и втората му съпруга Никол. Причината още не е ясна.

Първородната щерка на Мария - Марая дори не беше поканена и на рождените дни на Ивайло и Кая, които са ѝ брат и сестра от страна на татко ѝ Димитър Андонов, известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград.

Припомняме, че милионерът предложи брак на любимата си през 2006 г., а години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. Навръх една Нова година обаче, миньончето най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той е не кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на Добромир Гущеров. Мария се изпокара с Митко и навсякъде тръбеше, че той не се интересува и грижи за Марая, която приемаше Гущеров като свой баща. Идилията ѝ с Гущеров обаче, също не продължи дълго, двамата се разведоха и чак тогава тя затопли отношения с Андонов./show.blitz.bg

Коментирай

Вая

Вая 04.12.2023 16:58

Как пък всичко знаете финанси,любовни отношения с първи,втори, трети съпруг,какво иска,какво прави даже и какво мисли Мария.Горката Мария няма скрито покрито при нея ,всичко ви е ясно и известно като бял ден.Журналисти от класа няма що?!?!

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 04.12.2023 21:09

ВАЯ, НЕЗНАЕМЕ ВСИЧКО, НО ЗНАЕМЕ КАК ПРЕДИ ГОДИНИ В БОЛНИЦАТА В СТАРА ЗАГОРА НА ТАЗИ РАЗПОРЕТИНА Й ШИХА ЧРЕЗ БОД "ЗАД ИГЛА" СЦЕПЕНИЯ Й ГЪЗ.