Мария пак се съблече гола! Обвиниха я в разврат СНИМКА 18+

Мария пак се съблече гола! Обвиниха я в разврат СНИМКА 18+

Фолкпевицата Мария изпоти почитателите си с нова доза сексапил. Миньончето от Стара Загора реши пак да заголи дупе и да покаже своите прелести, а вероятната причината е липсата на стабилен спонсор в момента. 

Пайнерката засне нова еротична фотосесия, а снимките са повече от горещи. Мария позира без никакви задръжки, а татуировката й на лявото бедро шокира последователите й в Инстаграм. 

От бранша на певицата я коментират, че е паднала много ниско с порнографските си изпълнения. Бързо справка в профила й в Инстаграм показва, че на голяма част от снимките е полугола. 

Мария забрави за пандемията и изпоти феновете с... ВИДЕО

"Писна ни вече да й гледаме гениталите по разни снимки. Май е сбъркала професията си. Профилът й трябва да бъде изтрит, тъй като развращава малките момичета, които искат да й подражават", гневят се в мрежата. 

Нейни колежки пък съскат, че след смъртта на Свинаря, певицата не може да си намери псотоянен спонсор и затова го е ударила на разврат. Надявала се с еротичните кадри да привлече платежоспособни господа, които с лека ръка биха инвестирали в нея и залязващата й кариера./show.blitz.bg