Мария пак пострада от Миро, събрала си е багажа и....

Мария пак пострада от Миро, събрала си е багажа и....

Фолк звездата Мария минава през много тежък период в живота си, научи БЛИЦ от близки до певицата. Мина седмица от подкаста, в който тя говореше с любов за съпруга си Миро, а към днешна дата не иска и да чува за него. 

Преди броени дни миньончето на попфолка си е събрала багажа и заедно с дъщеря си Марая са напуснали дома на скандалния Мирослав, който няколко пъти упражнява физическо насилие върху крехката певица. 

Не става ясно дали и този път Мирослав си е позволил да удря певицата или просто на нея й е писнало от неговите капризи и е решила да си тръгне преди да се стигне до нещо сериозно. Още помним, че преди няколко месеца той дори я беше заплашил с пистолет в главата. 

 

Пред познати Мария била категорична, че този път си тръгва за последно и повече компромиси няма да прави. Била крайно разочарована от поведението на Мирослав и съжалявала, че оттеглила жалбата си срещу него за заплахи отпреди няколко месеца. Така го спаси от затвор и голама парична глоба. 

Най-много се ядосва, че нейната дъщеря е ставала свидетел на семейните скандали и как Миро й посяга. Никое дете не заслужава да гледа как майка му страда и някой си позволява да я удря и обижда. Сега Мария е решена да се отдаде на работа и да не позволява повече на мъжете да й се месят в професията и живота./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай