Мария остана на заден план, дъщеря й я засенчи с тези СНИМКИ

Мария остана на заден план, дъщеря й я засенчи с тези СНИМКИ

Фолкпевицата Мария полага неимоверни грижи, за да изглежда перфектно, едва ли не като тийнейджърка, а дъщеря й Марая за нула време успя да я засенчи.

Кадрите на порасналата щерка на изпълнителката приковават все повече вниманието в социалните мрежи, още повече, че тя все още разчита на естествената си красота. За разлика от Мария, която към днешна дата има вече доволно количество корекции по себе си.

Майката на Мария срази с тези секси СНИМКИ, оказа се по-поддържана от дъщеря си

Самата Мария не спира да се хвали с дъщеря си, на която редовно се обяснява публично в любов, наричайки я и своя най-добра приятелка. От кадрите става ясно и друго - че Марая е усвоила до съвършенство тънкостите на селфито.

Какво се случва с Мария?! Певицата е пред анорексия СНИМКИ 18+

"Красива е и по-важното - естествена. Дано не си издуе джуките като майка си", гласи един от коментарите за Марая в мрежата.

Марая вече има и собствен Инстаграм профил с доста последователи и както става ясно - е също толкова суетна, колкото и популярната й майка. Разбира се, залага на скъпи маркови дрешки и аксесоари./show.blitz.bg

 

Коментирай

Пет без жве

Пет без жве 07.07.2023 14:53

Изглежда ще върви горе долу по стъпките на майка си - гледало и попивало детето

Петър

Петър 07.07.2023 16:45

Кога ще се гласува закон в народното събрание Тези НАШИ другарки, които си вадят "ХЛЯБА"легнали да плащат данъци Първоначалното натрупване на капитала за тези ДРУГАРКИ трябва да завърши.

Петър

Петър 07.07.2023 16:47

Вижда се че вече става семеен бизнес ПРОСТИТУЦИЯТА

абе

абе 07.07.2023 23:22

това май вече се ръга в гъзъ!

Чеп

Чеп 07.07.2023 23:48

Важнното е, че е опазена от "педофили"! Иначе крушата не пада по - далеч от корена си. Ще бъде като мама. Научена е да се продава на правилните чичковци. ) Колега, убеден съм, че вече го поемала навсякъде.)

Ха, ха, ха

Ха, ха, ха 08.07.2023 23:13

Колко да е естествена и щерката? Изкуствени мигли, направини вежди, силикон в джуките, а може и другаде. А все още е ученичка, уж от елитно училище. Пълен провал на Мора като родител! Дъщерята вече я е направила като вървеждна кака. Важно е за тях кинти да падат. На какво ли друго може да я научи?!

боримеч

боримеч 09.07.2023 7:00

курва до курва мила моя маиноле от креват на креват

Фройд

Фройд 09.07.2023 7:37

Много естествени джуки е надула няма и 20 още. И с тези телефончета и чупки. Да не тръгне по пътя на мама , хайде тя изяде чуждите....за да я изучи уж. Ако я завлече този живот жалко и за двете.