Мария оскверни църква СНИМКИ

Мария оскверни църква СНИМКИ

След днешната си поява в ефир, фолкпевицата Мария се сдоби с нов брутален прякор заради шокиращото облекло, което беше облякла за интервю.

Както е известно от години, заралийката се слави като Мара Отварачката, но това съчетание с името й буквално може да я изкара от кожата, твърдят запознати. Заради "тоалета", който по-скоро наподобяваше домашно облекло или пижама, новият й етикет е Мара Пижамата.

Напористата изпълнителка искаше да блесне в оригинален аутфит пред репортерката Деси Цонева, която я интервюира за "На кафе", но вместо ефектна, визията й втрещи зрителите. Пайнерката беше избрала нещо, което напомняше на усмирителна риза, но в гигантски размер, а локацията на изявата й изобщо не беше подходяща за начина по който изглежда - църквата "Света Неделя" в София, пише "Хотнюз". 

Светлана Гущерова заби в земята Мария с този ход! СНИМКАЕкстравагантността й определено дойде в повече, а освен това суетната фурия се беше наклепала с грим, заради който лицето й изглеждаше като изпържено.

"Вдъхновявам визията си от много популярни личности в чужбина, които следвам в социалната мрежа", обясни тя. Миньончето сподели също, че покрай пандемията се е научила да се гримира и да си прави сама прическата, но специално за интервюто е ходила на фризьор за първи път от много време насам.

Свободното време напоследък пък запълвала с гимнастика, а любимата й Марая била при баба Данче. За разлика от други родни звезди, които изтъкнаха, че покрай социалната изолация са по-близко до семейството и децата си, това явно не важи за фолкпевицата.

"Не искам да звуча като многострадалната Геновева, по-скоро с тази си поява искам да дам малко оптимизъм на всички. Това рано или късно ще свърши, имало е да ни се случва. Но в този период започваме да се радваме на едни други неща, например че въздухът ни е чист", избухна в интервюто си Марчето по повод карантината./show.blitz.bg
 

Коментирай

Еленко

Еленко 23.04.2020 13:07

За тази "отварачка" и "пижама" са галени епитети, тя просто е недоправен парцал или както го знае народа просто пачавра !

Хаха

Хаха 23.04.2020 13:31

Незнам тези за какви се мислят и какво могат да покажат от тялото си.Вземете пример от големите звезди Дженифър Лопес,Селин Дион и още много други защо нямат силикон и патешки джуки.Немогат да си го позволят смях.

жени

жени 23.04.2020 16:02

Ситно дребно непотребно,Не ни занимавайте моля с хора които плавят всичко възможно за да докопат някой богаташ и да демонстрират благополучие.Срам,позор,безочие.Да се махат от публшчното проснранство,да млъкнат с"произведенията"си и да не изпростяват народа Да ги забранят със закон.

Antichalgar

Antichalgar 24.04.2020 10:02

Отврат!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 24.04.2020 17:12

http://coronavirus.eti.pw

Ева

Ева 25.04.2020 10:50

От тъпа по тъпа