logo

Малкият син на Тони Стораро чукна 18 и изненада с решението си да... ВИДЕО

Малкият син на Тони Стораро чукна 18 и изненада с решението си да... ВИДЕО

Малкият син на Тони Стораро - Емрах, вече е пълнолетен. На 30 ноември той отбеляза своите 18 години, но в значително тесен кръг, а не както очакваше и планираше. Заради пандемията плановете му рязко се промениха и той се лиши от шумния купон, за който мечтаеше от няколко години. 

Вместо това, Емрах реши да отбележи празника си по запомнящ се начин, който ще помни винаги. Сам си направи най-хубавия подарък, който изненада почитателите му. 

Пълнолетието си изпълнителят на "Пайнер" е решил да отбележи заедно с феновете, като е подготвил за тях изненада. на датата на рождения си ден той представи чисто новата песен, която е озаглавил "Няма те". Песента е балада, а знаем, че такъв тип проекти са особено сантиментални за истинските музиканти и те често ги правят за лично удовлетворение. 

Тони Стораро откупи свободата на малкия си син срещу 20 бона

Емрах определено изненада с този ход, предвид ситуацията в момента покрай коронавируса и всички затворени заведения. Съответно артистите от музикалната сцена останаха без работа и доходи, а новите проекти са замразени за неопределен период от време. Но Емрах явно е решил, че няма да чака просто да отминат нещата с вируса, а пред това време ще поддържа интереса към себе си. 

Интересът на публиката към най-младия Стораро е голям. Той  изпраща една лична година, изпълнена с успехи и интересни проекти. В началото на 2020-а предложи хитовия дует с Теди Александрова – “Сърце мое“, който грабна сърцата на меломаните. През юни се появи “Предишното момче“ – първият самостоятелен проект на Емрах. Песента спечели адмирациите на публиката, което ясно пролича в гледаемостта на видеоклипа – над 6 милиона и продължава да държи интереса на абонатите в портала за видеосподеляне и до днес. Певецът отбеляза началото на есента с премиерата на “Ангажименти“ и по всички личи, че трудът и усилията на младия изпълнител са оправдани, защото и тази песен получи високи оценки от феновете./show.blitz.bg

 

Коментирай

Жоро

Жоро 01.12.2020 15:13

МАНГУР.

Берк Али Айхан

Берк Али Айхан 03.12.2020 0:29

Много много е добър