logo

Малина и Деси Слава напускат "Пайнер"?

Малина и Деси Слава напускат "Пайнер"?

Още една фолкпевица реши да напусне редиците на "Пайнер" и да се пробва като самостоятелен изпълнител. Най-кръшната чалгарка Малина не присъства вече в каталога на димитровградската фирма. 

От една седмица името и снимката на певицата са заличени от сайта на "Пайнер". Наш репортер се свързва с музикалната компания и потвърдиха новината, като категорично отрекоха да е имало скандали между двете страни. "Договорът й изтече, това е всичко", увериха ни от там. 

 Малина

Бърз преглед на нейната официална страница показа, че фолкпевицата никъде не е оповестила напускането си. Но пък напоследък има доста повече участия, които не се рекламират от "Пайнер" и вероятно сама си ги е уредила, вероятно на по-нисък хонорар. 

Репортер на БЛИЦ научи за още певица, която е решила отново да си тръгне от фирмата. Става въпрос за Деси Слава, която навремето бе една от първите, които проявиха смелост и показа гръб на издателя си. През 2015 г. се завърна с гръм и трясък, но явно е решила отново да опита сама.

 Деси Слава

ПР на фирмата заяви пред наш репортер, че не знае нищо за напускане на Деси Слава. "Работим си с Деси. В момента актуалната новина е "пенсионирането" на Мария, което изненада и нас. Нямам сведения за раздяла с Деси Слава", каза той. 

Потърсихме Деси за коментар, но към този момент не успяхме да се свържем с нея. Тепърва ще следим какво се случва с отношенията на певицата и откривателите й от "Пайнер"./show.blitz.bg

Коментирай

хамхам

хамхам 31.07.2020 11:59

а що бе - ще се песинонират ли, има още ляп у момичетата, особено в Малина, у Десилава има само месо, мноо месо и .. сланина

malina e ordjan sini

malina e ordjan sini 31.07.2020 12:50

altan bash

НЕЛИ

НЕЛИ 01.08.2020 0:37

И ОТИВАТ ПРИ БАЙ СТАВРИ В БАЛКАНТОН