Култова фолк звезда вдигна тайна сватба в Белгия СНИМКА

Култова фолк звезда вдигна тайна сватба в Белгия СНИМКА

Известна фолк певица се омъжи тайно в Белгия, а това се случва само година, след като стана майка. 

От няколко години тя пази личния си живот в дълбока тайна, но наш репортер научи, че е вдигнала шумна сватба в Гент, където живее нейната половинка и вече законен съпруг. 

Става въпрос за певицата Мира, която в началото на кариерата си нашумя с дуета си с Милко Калайджиев "Хей, малката". Двойката събра над 300 гости, близки и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и захрани първо булката.Същото действие бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този начин категорично стана ясно, че семействата на двамата одобряват избора на децата си.

Мъжът до Мира е с 11 години по-млад от нея. Джани и Мира успяха да създадат сплотено семейство, което коства работата на певицата в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина и е намалила драстично изявите си./show.blitz.bg

 

Коментирай

пипи

пипи 28.11.2023 16:47

тоз младеж да не е завършил вчера средното училище и лелчето си го е фанала да я кърти

Капитана

Капитана 28.11.2023 23:50

Булката са я думкали два стадиона хора, хахахаха!

Абе

Абе 30.11.2023 9:06

Грозна си беше, грозна си и остана!