Криско измъкна 30 бона от Галена

Криско измъкна 30 бона от Галена

Рапърът Криско ще излезе доста пресметлив, след като умее от всичко да изкарва пари. Изпълнителят на "Базука" успя да измъкне 30 бона от джоба на фолкпевицата Галена. 

Галена тепърва ще пресмята дали е била преметната и дали си е струвало да плати на Криско такава сума. 

Толкова е платила и амбициозната звезда на Пайнер за дует с хитовия рапър, пише "Хотнюз".  Фурията от Смядово не пести средства за скъпи видеоклипове и тотално хитови парчета, затова и сочния хонорар на колегата й не бил проблем.

Галена се преобрази тотално, показа чисто нова визия СНИМКА

"Дори не е ставало на въпрос да направят проект без финансова изгода, имайки предвид популярността и на двамата. Криско просто е такъв, независимо кой си - всичко се купува с пари. Дори и със Слави Трифонов проектите му бяха пресметнати в ефирно време, съвместни участия и слава", коментират в бранша.

Броени дни остават до официалната премиера на парчето на Галена и Криско, като към момента хип-хоп изпълнителя дава заявка за преквалификация в лекия жанр. Последните му проекти бяха със Слави Трифонов, а последното солово си беше чиста проба чалга, констатираха разбирачи, които дори разкриха, че "Ден и нощ" е взаимствало от "Батман" на Радо Шишарката.

Затова алармира първо колегата на Криско - Устата, а очевидно първият върви по стъпките на втория, който набра популярност предимно като дуетна половинка на Софи Маринова./show.blitz.bg
 

Коментирай

Охнабатко

Охнабатко 24.06.2020 13:34

Галена ще ми прави свирки на колена ще и го на махам между балдърите на тая брангия

Охнабатко

Охнабатко 24.06.2020 13:40

Галена ще ми прави свирки на колена ще и го на махам между балдърите на тая брангия а тоя чекиджия криско си го знаем че си е муфта ама като има балъци ще има и цицльци

Баце

Баце 24.06.2020 20:47

Ох на батко ,Ще ти прави Галена ама ако си платиш ,ти тарифата и не можеш да си позволиш!

Глезорана

Глезорана 24.06.2020 21:33

Каква снимка само - в цикъл!