Ковид ли?! Лесбо сцени между чалга певица и непознато момиче потресоха мрежата СНИМКИ

Ковид ли?! Лесбо сцени между чалга певица и непознато момиче потресоха мрежата СНИМКИ

В пикана пандемията при повишаване на заразените случаи в страната, родна певица шокира с фриволно поведение и категорично неспазване на мерките. 

Във времена, където ни съветват да избягваме целувки и прегръдки дори с най-близките си, вижте какво се случва в родна чалготека. Една от най-актуалните пайнерки втрещи с лесбо сцени със съвсем непознато момиче. 

Фолкаджийката Ариа определено може да грабне всяка награда за най-оригинално и забавно присъствие на клубната сцена, но дали това е позволено?! Клипче в социалната мрежа показва какви ги върши изпълнителката на "Класа" и как гази всички противоепидемични мерки. 

Нейна запазена марка е на сцената да качва случайни хора от публиката. На едно от последните си участия направи точно това, като извика непознато момиче и напъха в устата й чаша за шот, а след това отваря уста и я грабва от нея, а за момент всички в клуба стават свидетели на лесбо целувка. 

Безспорно в други времена бихме дали шест на Ариа за купона, но в тази епидемия, в която се намира светът, едва ли е най-безопасното нещо да се целуваш с непознати в заведение, без значение от техния пол. Кадрите шокираха възмутени потребители на социалните мрежи, които категорично заявиха, че трябва да се налагат сериозни глоби за подобен тип прояви./show.blitz.bg