Копие на покойния Денис Теофиков предизвика скандал в мрежата СНИМКИ

Копие на покойния Денис Теофиков предизвика скандал в мрежата СНИМКИ

На музикалната сцена се появи нов млад изпълнител, който си навлече гнева на меломаните още преди да е изряла неговата звезда. Повод за масовото неодобрение към момчето е безумната му прилика с покойния Денис Теофиков, която се оказа търсена умишлено. 

Новата фолк звезда е подписал договор с музикална компания "Пайнер", която продуцираше и талантливият Денис, който преди повече от половин година падна от терасата на жилищен блок и се сбогува с живота. 

Моан (Móan), за когото преди часове се разбра, че е новото лице в попфолка, е добре познат за тийнейджърите от социалната мрежа Tik-Tok.

През последната година 22-годишният Момчил Петров от Севлиево стана хит в Tik-Tok и Instagram с имитации на изпълненията на родни и световни певци. Той прави много липсинг видеа под звуците на хитове на Денис.

Така е забелязан и от продуцентите си в „Пайнер“, които споделят, че е спечелил вниманието им с кадифения си тембър, глас, носещ въздействаща емоция, а също и с неотразима визия…. Визия, която обаче много наподобява на тази на покойния Денис Теофиков, пише signal.bg.

Действително мнозина забелязват, че в мимики, жестове, пози, визия Моан и Денис са като две капки вода. Този факт обаче подразни музикалните фенове, които порицаха изгряващата звезда.

„Само нелепи и несполучливи имитации на нашия Денис! Има за какво да искат да са като него, той беше и винаги ще е най-големият!“ – гласи коментар в социалната мрежа.

Музикалният дебют на Момчил или по-скоро визията, с която той е представен, разгневи и PR-ката на изпълнителя Силвестър Матеев-Силвър. Евгения Костова бе изключително близка с покойния Денис. По думите й Моан ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях.

Костова се обърна към музикалните компании и по-точно към „Пайнер“ с думите:

„Представяйки на не чак толкова широката аудитория в страната нов кадър, който видиш ли ти е феномен, явление и едва ли не световна сензация, то поне се стремете да не бъде копие на някой друг. Представяйки ново лице на музикалната сцена, заедно с него изградете стилът му (визия, звучене). Не е нужно той да се опитва да бъде бледо копие на някой друг. Защото още преди да е “пробил” ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях, както и ще стане сега. Стига вече сте се опитвали да изкарвате някакви перковци, които да приличат на Денис. Не могат. Не можете. Няма. Няма и да има втори, като него. Може да дойде някой по-як (съмнявам се), но никога никой няма да бъде като Денис Теофиков. Разберете го! По-късно ще видите и защо качвам точно тази снимка. Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ Е СЛУЧАЙНА. А, да и като си представяте лицата – не ги представяйте със сурови кадри.“

Припомняме, че 21-годишният Денис Теофиков скочи от 7-ия етаж на жилищна сграда в София в нощта срещу 24 октомври, а смъртта му потресе цяла България./show.blitz.bg

Коментирай

Още ни боли

Още ни боли 09.07.2022 15:39

За талантливия красавец Денис. Няма кой да замени неповторимия му глас.

Alex

Alex 09.07.2022 20:41

Чалгализацията си върви с пълна сила!Тя,ПРОСТОТИЯТА,не е в гората!И престанете да героизирате тоя Теофиков!Той не е паднал от балкона,а се самоуби под въздействието на наркотици!

...енис

...енис 09.07.2022 21:08

Стига сте героизирали пропадналия наркоман. Няма как цяла България да е потресена от смъртта му, като са знаели за безсмисленото му наркоманско живуркане само семейството и травестита, представящ се за негова приятелка. Аман от чалга и пропаднали типове!

kravar

kravar 09.07.2022 21:54

GOLQM DRIS DRIS !

Сидни, Мелбърн, Канбера

Сидни, Мелбърн, Канбера 09.07.2022 22:15

Аз пък не вярвам че Денис Теофиков е починал. Няма доказателства.

Господ да ви накаже

Господ да ви накаже 10.07.2022 4:15

Много злобни създания коментират тук. Надявам се да хванат нелечим рак и да умрат насирайки се!